Nëse e konsumojmë atë për të qëndruar në linjë, duhet të dini një sërë mitesh të rreme Sallata shpesh konsiderohet sinonim i ushqimit të lehtë dhe të shëndetshëm, një aleat i linjës dhe për ata që janë në dietë. E megjithatë, nëse nuk ndjekim disa masa paraprake, ajo mund të […]

Jo të gjitha sallata janë të shëndetshme: Gabimet që bëjmë ...


Bananet kanë shumë përfitime shëndetësore, ndërkaq ju ndihmojnë t’i luftoni shumë sëmundje. Ato janë të pasura me shumë vlera ushqimore, duke përfshirë sukrozë, fruktozë, glukozë dhe fibra. Prandaj, bananet veprojnë si rritës i fuqishëm natyral i energjisë. Madje, një studim ka zbuluar se vetëm dy banane mund t’ju furnizojnë me […]

Çfarë i ndodhë trupit kur i hani dy banane në ...


Për drekë hani çfarëdo që dëshironi, mirëpo kujdes të mos e teproni deri në atë masë saqë të mos mund të ngriheni nga tavolina Humbja e peshës do të jetë e dukshme që në javën e parë. Mirëpo, gjëja kryesore është edhe shëndeti ka dobi. E SPONSORUARMËSO MË SHUMË Në […]

Shkrin kilogramët dhe pastron zorrët pas shtatë ditësh: Kefiri me ...Ajo çka hamë para dhe pas treningut ka ndikim të madh në atë se si do të jenë rezultatet e ushtrimeve, pohon trajneri i kondicionit Juan Carlos Simo. Ai konsideron që shumica e ushtruesve gabojnë sepse me shprehitë e këqija ushqyese reduktojnë dobinë e ushtrimeve në figurë dhe formë, për […]

Ushqimi ideal para dhe pas ushtrimeve


Një faktor i rëndësishëm për të pasur shëndet të mirë është të hash gjërat e duhura në masën e duhur. Prandaj është e rëndësishme të jetosh dhe të ushqehesh shëndetshëm. Zakoni i të ushqyerit të shëndetshëm i formuar herët në fëmijëri ka më shumë gjasa të mbahet gjatë gjithë jetës. […]

Rëndësia e të ushqyerit për të pasur një trup në ...


Dobia: Ky ushtrim forcon shumë mirë muskujt e vitheve, mirëpo njëkohësisht forcon edhe barkun. Si të veprohet: Shtrijuni në shpinë, këmbët duhet të jenë të lakuara në gju. Ngrini kërdhokullat në atë mënyrë që trupi të formojë linjë të drejtë nga krahët deri te gjunjët. Qëndroni në atë pozitë 3-5 sekonda dhe gjithë […]

Java 2Gjithë cka varet se qfar rezultate deshironi nga ushtrimet, dhe qfar doni të arritni.  Nese deshironi të shtoni masë apo pesh, atëher ju duheni që te ngritni pesha sa më të rënda, por nëse dëshironi te keni një trup atletik (psh per te humbur peshë,  ju duhet të ngritni pesha më […]

Java 1