Java 2


Dobia: Ky ushtrim forcon shumë mirë muskujt e vitheve, mirëpo njëkohësisht forcon edhe barkun. 
Si të veprohet: Shtrijuni në shpinë, këmbët duhet të jenë të lakuara në gju. Ngrini kërdhokullat në atë mënyrë që trupi të formojë linjë të drejtë nga krahët deri te gjunjët. Qëndroni në atë pozitë 3-5 sekonda dhe gjithë kohës shtrëngoni muskujt e vitheve. Kthehuni në pozitën fillestare dhe përsëriteni këtë ushtrim edhe 10 herë. Gradualisht mund të shtoni numrin e ushtrimeve. Përpiquni që ushtrimin ta bëni sa më ngadalë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *