Daily Archives: March 18, 2019


Ajo çka hamë para dhe pas treningut ka ndikim të madh në atë se si do të jenë rezultatet e ushtrimeve, pohon trajneri i kondicionit Juan Carlos Simo. Ai konsideron që shumica e ushtruesve gabojnë sepse me shprehitë e këqija ushqyese reduktojnë dobinë e ushtrimeve në figurë dhe formë, për […]

Ushqimi ideal para dhe pas ushtrimeveDobia: Ky ushtrim forcon shumë mirë muskujt e vitheve, mirëpo njëkohësisht forcon edhe barkun. Si të veprohet: Shtrijuni në shpinë, këmbët duhet të jenë të lakuara në gju. Ngrini kërdhokullat në atë mënyrë që trupi të formojë linjë të drejtë nga krahët deri te gjunjët. Qëndroni në atë pozitë 3-5 sekonda dhe gjithë […]

Java 2Gjithë cka varet se qfar rezultate deshironi nga ushtrimet, dhe qfar doni të arritni.  Nese deshironi të shtoni masë apo pesh, atëher ju duheni që te ngritni pesha sa më të rënda, por nëse dëshironi te keni një trup atletik (psh per te humbur peshë,  ju duhet të ngritni pesha më […]

Java 1