Java 1


Gjithë cka varet se qfar rezultate deshironi nga ushtrimet, dhe qfar doni të arritni.  Nese deshironi të shtoni masë apo pesh, atëher ju duheni që te ngritni pesha sa më të rënda, por nëse dëshironi te keni një trup atletik (psh per te humbur peshë,  ju duhet të ngritni pesha më të lehta dhe më shumë perseritje-ngritje).  Një gjë shumë me rëndësi është qe kur kur kur mos ta levizni trupin tuaj gjate ushtrimeve, rrini stabil dhe vetem levizni muskujt që po i ushtroni.  Mos u mundoni te ngritni pesha që jan tepër të rënda se vetëm do ta lendoni vetën dhe do të jeni shakaja në gym. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *