Ushtrimi i Javës


Dobia: Ky ushtrim forcon shumë mirë muskujt e vitheve, mirëpo njëkohësisht forcon edhe barkun. Si të veprohet: Shtrijuni në shpinë, këmbët duhet të jenë të lakuara në gju. Ngrini kërdhokullat në atë mënyrë që trupi të formojë linjë të drejtë nga krahët deri te gjunjët. Qëndroni në atë pozitë 3-5 sekonda dhe gjithë […]

Java 2


Gjithë cka varet se qfar rezultate deshironi nga ushtrimet, dhe qfar doni të arritni.  Nese deshironi të shtoni masë apo pesh, atëher ju duheni që te ngritni pesha sa më të rënda, por nëse dëshironi te keni një trup atletik (psh per te humbur peshë,  ju duhet të ngritni pesha më […]

Java 1