Jo të gjitha sallata janë të shëndetshme: Gabimet që bëjmë nëse duam të humbim peshë


Nëse e konsumojmë atë për të qëndruar në linjë, duhet të dini një sërë mitesh të rreme

Sallata shpesh konsiderohet sinonim i ushqimit të lehtë dhe të shëndetshëm, një aleat i linjës dhe për ata që janë në dietë. E megjithatë, nëse nuk ndjekim disa masa paraprake, ajo mund të shndërrohet në një pjatë shumë të pasur me kalori dhe dështon në misionin e saj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *