Daily Archives: June 28, 2019


Këto janë lajme të mira për të dashuruarit me çokollatat: ngrënia e tyre ka ndikim pozitiv në performancën konjitive sipas studimit të ri. Performanca konjitive lidhet me konceptet, njohjen e modeleve, gjuhën, vëmendjen, aksionin, zgjidhjen e problemeve dhe imazheve mendore. E publikuar në revistën “Appetite”, studiuesit përdorën të dhëna të […]

Si ndikon çokollata në performancën tuaj?