Këshilla për një trup me muskuj të ndërtuar me aerobikOraret në Aerobik mbahen tre herë në javë me tre orare në ora 7:30, 12:00, dhe në ora 18:00 me trajneret Nertila Kusari dhe Arbenita Basha. Sfido veten dhe ndrysho mënyrën se si ndjehesh për trupin tënd! ⁣ ⁣ Bëhu aktive me ne!


1) Të shtojmë trajnimin aerobik në programin tuaj. Të paktën tre ose katër seanca aerobike në javë për 30/40 minuta. Për aerobi do të thotë edhe ecje e shpejtë në tapirulan ose me hap më të ngadaltë, ose biçikletë stërvitje, ose më mirë akoma, me rotacion çdo herë një ushtrim të ndryshëm për trajnim aerobik. Puna aerobike mund të kryhet para apo pas trajnimit peshë.

Për të djegur yndyrë ju nuk keni nevojë të punoni me ushtrime të vështira, përkundrazi. Ajo që ka rëndësi është kohëzgjatja, normalisht pa e tepruar. Nëse ju mendoni se po ushtroni me shumë intensitet, uleni nivelin e vështirësisë.

2) Zbritja e peshave, rritja e serive, pakësimi i pushimit midis serive. Nuk ka shumë për të shpjeguar mbi këtë pikë, titulli është shumë i qartë në atë që thotë. Shtoni përsëritjet deri në 12 apo 15 herë për secilën seri, mbani një ritëm të mirë në ekzekutimin e ushtrimeve, dhe sa më pak pushim midis njërës seri dhe tjetrës që vijon

3) Ushqimi. Është e qartë se duhet t’i kushtoni shumë vëmendje ushqimit. Pra, kujdes nga ushqimet yndyrore, të kujdesshëm për të mos ngrënë makarona shumë ose bukë (por mos eliminoni karbohidratet nga ushqimi), dhe ushqimi juaj i preferuar duhet të jetë i pasur me proteina, natyrisht përveç sallatës së bollshme në mënyrë të shëndetshme. Kjo është e gjitha.
Nëse keni punuar mirë gjatë muajve të mëparshëm, kjo është koha për të korrur përfitimet, tonifikim i muskujve, heqim shtresat e yndyrës nën lëkurë,dhe gati për tu admiruar nga vajzat. Vetëm disa javë për të parë rezultatet.Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *